Concept

“De wereldkeuken binnen handbereik hier in hartje Beverwijk”

Wereldrestaurant Beverhof is een van de grootste wereldkeukens van Nederland. U eet op basis van een all-in concept. Hierbij kunt u onbeperkt genieten van verschillende keukens voor de ultieme proeverij ervaring. Daarom betaalt u niet voor het eten, maar voor de tijdsduur van uw verblijf. Gedurende deze periode kunt u onbeperkt smullen van het eten en drinken. Wij bieden u gerechten uit China, Japan, Europa en Zuid-Amerika. En voor velen een favoriet: het zeer uitgebreide dessert buffet. Er is voor ieder wat wils. Dit bespaart zeker veel discussies over waar u wilt gaan eten.

Eten & Drinken

Alle frisdrank, koffie & thee, verse sappen, bier en wijn zitten bij de prijs inbegrepen. Deze kunt u dus ook onbeperkt benutten. Voor alcoholische dranken werken wij met een muntensysteem. Hierbij kunt u de muntjes kopen bij de kassa en deze bij de bar inwisselen voor het drankje naar uw keuze. Wij schenken geen alcohol onder de 18 jaar. Bij twijfel wordt er om uw legitimatie gevraagd.

Verspilling

Natuurlijk begrijpen we dat het wel eens voorkomt dat er iets wordt opgeschept wat toch niet zo lekker wordt gevonden of dat je ogen groter zijn dan je maag. Dat vinden we helemaal niet erg! Het doel van een wereldrestaurant is immers om van alles wat te kunnen proeven en zorgeloos te genieten. Echter wordt er bij grote verspilling wel extra kosten in rekening gebracht om de prijs-kwaliteit verhouding vriendelijk te houden.

Kinderen

Ook voor kinderen is er genoeg te beleven bij Beverhof. We hebben een speciaal verlaagd kinderbuffet waar ze zelf eten kunnen opscheppen. Daarnaast is de dessertbar ook erg populair met o.a. een chocoladefontein en suikerspinmachine. Tevens hebben we een uitgebreide kinderspeelhoek. Hier kunnen kinderen na het eten hun energie kwijt terwijl de ouders verder kunnen genieten aan tafel. 

Extra dinertijd

Indien u nog langer wilt genieten dan uw aangegeven tijd, dan betaalt u 2 euro extra per persoon per 30 minuten. 

Muntensysteem

Om alcoholische dranken te nuttigen wordt er gewerkt met een muntensysteem. Deze munten kunt u aanschaffen bij de receptie. Houdt u drankmunten over? Bewaar deze dan voor uw volgende bezoek. De munten zijn niet inwisselbaar voor contant geld. Bij Beverhof geldt NIXX 18!