Reserveren

Reserveer snel en gemakkelijk online

 

Veelgestelde vragen

Is reserveren verplicht?
Reserveren is niet verplicht. Echter raden we aan om dit wel te doen. Zeker op drukkere dagen zoals vrijdag/zaterdag/zondag. Zo bent u verzekerd van een plaats. Reserveer hier online!

Is een tafelkeuze mogelijk bij het reserveren? 
Het is zeker mogelijk om een voorkeur door te geven, bijvoorbeeld bij het raam, ronde tafel, bij de kinderspeelhoek. Echter kunnen wij deze niet garanderen. Graag hiervoor uw begrip!

Geldt er een speciaal tarief bij maagverkleining of 65+? 
U betaalt de tijdsduur van uw verblijf, ongeacht hoeveel u wilt of kunt eten of drinken. Wij maken hier geen uitzonderingen op.

Is het mogelijk als een deel van ons gezelschap een 3 uur arrangement neemt en een deel een 2,5 uur arrangement.
Het is niet mogelijk om verschillende arrangementen te nemen binnen 1 gezelschap/reservering. Wanneer een persoon later aansluit bij het gezelschap zal voor diegene het arrangement wordt berekend waar de groep voor heeft gekozen.

Ik ben op 29 februari jarig. Heb ik dan ook recht op 100% korting?
Mensen die op 29 februari jarig zijn worden zeker niet vergeten bij Wereldrestaurant Beverhof. U kunt uw verjaardag bij ons vieren op 28 februari of 1 maart voor de verjaardagskorting. Korting geldt vanaf  4 volwassenen.

Ik ben vandaag jarig maar ik ga dit op een andere dag bij jullie vieren. Krijg ik dan nog 100% korting? 
Elke jarige persoon die minimaal drie betalende personen meeneemt krijgt 100% korting. Dit is alléén geldig voor de jarige op de dag van jarig zijn zelf ( dus geen andere dagen mogelijk ) én alleen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. Hier zijn geen uitzonderingen op mogelijk.

Ik heb bij jullie gegeten terwijl er 1 jarige bij zat maar wij wisten niet van de korting af/deze had geen legitimatie mee. Mogen wij daarom het bedrag dat we hebben betaald voor de jarige later terug vorderen?
De korting is uitsluitend geldig vooraf bij entree op vertoon van geldige legitimatie. Achteraf kunnen wij helaas geen restitutie meer verlenen.

Wij zijn uitgegeten. Kunnen wij langer natafelen?
Natafelen is zeker met een groot gezelschap erg gezellig! Echter betaalt u bij ons niet voor wat u drinkt en eet, maar voor de tijdsduur van uw verblijf. Indien de tafel, na uw gereserveerde tijd, nog beschikbaar is kunt u bij de receptie uw arrangement verlengen tegen een zeer vriendelijk tarief van €2,- per persoon voor elke extra half uur. 

LEES MEER VEELGESTELDE VRAGEN