Restaurant Castricum: Wereldrestaurant Beverhof

Op zoek naar een restaurant bij Castricum? Kent u Wereldrestaurant Beverhof al? Bij ons kunt u uit eten en genieten van de bekendste wereldkeukens uit China, Japan, Europa en Zuid Amerika. Dit zorgt ervoor dat u voortaan niet meer hoeft te kiezen voor één specifieke keuken als u uit eten gaat. Om de avond helemaal goed af te sluiten hebben we ook een uitgebreid dessert buffet, de ideale afsluiting. Meer weten over ons restaurant dichtbij Castricum? Lees dan verder.

Uit eten Castricum

Wilt u uit eten in Castricum en onbeperkt genieten van zeer verschillende gerechten? Ga dan voor Wereldrestaurant Beverhof. Bij ons vindt u namelijk diverse soorten keukens onder één dak. Het grote voordeel van ons is dat wij werken met een all-in concept. U betaalt één bedrag en dan kunt u de rest van de avond onbeperkt eten en drinken. Bij het arrangement zitten bier, wijn, frisdrank, koffie, thee en verse sappen inbegrepen. Wilt u andere alcoholische dranken? Dan kunt u gebruik maken van ons muntensysteem. Dankzij de vooraf betaalde prijs en het muntensysteem zult u achteraf niet voor verrassingen komen te staan bij ons restaurant in Castricum op het gebied van betalen. 

All you can eat restaurant Castricum

Bent u een liefhebber van all you can eat restaurants in Castricum? Breng dan ook eens een bezoek aan Wereldrestaurant Beverhof. Bij ons kunt u genieten van gerechten van diverse continenten. Hierdoor hoeft er niemand een keuze te maken voor een bepaalde keuken, iedereen heeft toch altijd zijn of haar eigen voorkeur. Ook aan de kinderen wordt gedacht als u bij ons komt uit eten. Zo hebben wij een speciaal verlaagd buffet zodat zij zelf hun eten kunnen opscheppen. Het arrangement bestaat standaard uit 2,5 uur lang genieten van de vele gerechten die wij bieden. Wilt u langer blijven? Dat is mogelijk voor maar twee euro per persoon voor een half uur extra genieten. Zo kunt u de avond bij ons gezellige restaurant bij Castricum verlengen.

Reserveren bij Wereldrestaurant Beverhof

Bent u bezig met het plannen van een gezellige avond en wilt u genieten van de vele gerechten die wij bieden? Reserveer dan een tafel bij ons restaurant bij Castricum. Zo bent u verzekerd dat u bij ons kunt uit eten. Reserveren doet u eenvoudig en snel via de website of de telefoon. Heeft u nog vragen over het uit eten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij ons restaurant in Castricum? Neem dan contact met ons op.