Restaurant Krommenie: Wereldrestaurant Beverhof

Op zoek naar een all-you-can-eat restaurant in Krommenie? Wereldrestaurant Beverhof heeft een van de grootste collecties wereldkeukens in Nederland. Bij ons kunt u onbeperkt genieten van gerechten uit China, Japan, Thailand, Europa en Zuid-Amerika. U hoeft dus niet meer te kiezen wat u de avond gaat eten, u kunt het allemaal nemen, en dat allemaal onder één dak. Om de avond helemaal goed af te sluiten hebben we ook nog een uitgebreid dessert buffet. Meer weten over ons restaurant nabij Krommenie? Lees dan snel verder.

Uit eten Krommenie

Wilt u met een gezelschap uit eten in Krommenie maar heeft iedereen een andere voorkeur op het gebied van gerechten en keuken? Geen paniek, kom dan naar Wereldrestaurant Beverhof. Bij ons vindt u vele diverse keukens onder één dak waardoor u geen keuze meer hoeft te maken voor één keuken. Bovendien geniet u bij ons met een all-in concept. U hoeft dus niet de keuze te maken voor één keuken maar u kunt gerechten proberen van over de hele wereld. Daarnaast zitten er ook allerlei dranken bij het genieten inbegrepen zoals bier, wijn, fris, koffie, thee en verse sappen. Wilt u liever andere alcoholische dranken? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Hiervoor hebben wij een muntensysteem bij ons restaurant bij Krommenie.

All-you-can-eat restaurant Krommenie

Wilt u het liefste een all you can eat restaurant in Krommenie bezoeken? Ga dan voor Wereldrestaurant Beverhof. Hier kan iedereen zoveel, of zo weinig, eten als hij of zij zelf wil. Bovendien hebben wij speciaal voor kinderen een verlaagd buffet zodat zij zelf hun eten kunnen opscheppen. Bij ons kunt u voor 2,5 uur genieten van al onze bijzondere gerechten. Wilt u nog langer genieten? Dat is ook mogelijk! Voor maar twee euro per persoon kunt u voor een half uur bijboeken. Zo kunt u zelf bepalen hoe lang u bij ons blijft om te genieten van de vele gerechten in ons restaurant nabij Krommenie.

Reserveren bij Wereldrestaurant Beverhof

Wilt u bij ons komen eten in ons restaurant bij Krommenie? Om verzekerd te zijn van een plekje kunt u telefonisch of online via onze website bij ons reserveren. Het is ook mogelijk om een voorkeurstafel aan te geven maar wij kunnen niet garanderen dat u deze tafel ook daadwerkelijk toegewezen krijgt. Meer weten over de diverse mogelijkheden bij ons restaurant of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met ons restaurant bij Krommenie. Tot snel!