Restaurant Spaarndam: Wereldrestaurant Beverhof

Op zoek naar een restaurant in Spaarndam of omgeving? Wereldrestaurant Beverhof is een zeer uitgebreid restaurant met vele verschillende keukens zodat er voor iedereen wel gerechten te vinden zijn naar wens. Zo hebben wij gerechten uit China, Japan, Europa en Zuid Amerika. Het grote voordeel is dat u dus geen keuze meer hoeft te maken voor een bepaalde keuken als u gaat uit eten. Verder hebben wij een zeer uitgebreid dessert buffet om de gezellige avond goed af te sluiten. Meer weten over ons restaurant bij Spaarndam? Lees dan verder.

Uit eten Spaarndam

Wilt u uit eten in Spaarndam maar heeft u geen idee waar u of uw gezelschap trek in heeft? Voorkom keuzestress en kies voor Wereldrestaurant Beverhof. Bij ons kan iedereen zelf kiezen voor welke keuken of keukens gaat als het gaat om onze gerechten. Allerlei keukens vindt u onder één dak bij ons restaurant. Bovendien werken wij met een all-in concept. Dit betekent dat ook dranken zoals bier, wijn, fris, koffie, thee en verse sappen bij de prijs zitten inbegrepen. Wilt u andere alcoholische dranken? Ook dit is mogelijk dankzij het muntensysteem. U kunt eenvoudig munten kopen bij de kassa en deze gebruiken bij het bestellen van alcoholische dranken naast bier of wijn. Dankzij het vooraf betalen komt u achteraf niet meer voor verrassingen te staan bij ons restaurant bij Spaarndam.

All you can eat restaurant Spaarndam

Bent u een liefhebber van all you can eat restaurants in Spaarndam en omgeving? Wereldrestaurant Beverhof mag u dan zeker niet overslaan. U kunt bij ons namelijk onbeperkt genieten van vele verschillende gerechten van over de hele wereld op één avond. U maakt een culinaire wereldreis wanneer u kiest om te eten bij ons restaurant. Ook voor uw kinderen is het een feestje om bij ons te eten. Dankzij ons speciaal verlaagde kinderbuffet kunnen zij hun eten zelf opscheppen. Standaard verblijft u bij ons 2,5 uur voor een vaste prijs. Wilt u langer genieten? Ook dat is mogelijk! Voor maar twee euro per persoon kunt u uw verblijf met een half uur verlengen. 

Reserveren bij Wereldrestaurant Beverhof

Wilt u gaan uit eten in Spaarndam of omgeving bij een all you can eat restaurant? Kom dan naar Wereldrestaurant Beverhof! Wilt u verzekerd zijn van een plek in ons restaurant? Dan raden wij u aan om te reserveren zodat u verzekerd bent van een tafel. Reserveren gaat heel eenvoudig via onze website of de telefoon. Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij ons restaurant bij Spaarndam? Neem dan contact met ons op.