Tapas Beverwijk

Bij Wereldrestaurant Beverhof kunt u uw eigen tapas in Beverwijk verzorgen. U kunt zelf allerlei kleine gerechten bij ons opscheppen. Bij ons kunt u terecht voor een wereldwijde tapas door de vele verschillende gerechten die wij u aanbieden, van China tot aan Zuid-Amerika. Dit is ook een groot voordeel als u er niet uitkomt waar u eigenlijk wilt uit eten wilt gaan in Beverwijk, bij ons kunt u terecht voor zo veel verschillende gerechten dat er voor iedereen wel wat bij zit.

Tapas eten Beverwijk

Als u graag gevarieerde tapas wilt eten in Beverwijk kunt u terecht bij Wereldrestaurant Beverhof. Wij zijn niet gespecialiseerd in tapas maar hebben veel verschillende gerechten van hoge kwaliteit. Door zelf kleine porties op te scheppen creëert u als het ware een soort van tapas. U kunt gezellig met uw tafel beslissen dat er steeds één iemand een paar gerechtjes haalt waar u met z’n allen van eet. Dit is een van de leuke dingen die u kunt doen tijdens het tapas eten in Beverwijk bij Wereldrestaurant Beverhof. 

All-you-can-eat Beverwijk

Bij Wereldrestaurant Beverhof werken we alleen maar met een all-you-can-eat concept in Beverwijk. In het arrangement is frisdrank, verse sap, thee, koffie bier en wijn inclusief. Wilt u toch sterkere of andere drank? Dan kunt u hier speciale munten voor kopen bij de receptie. Bij ons betaalt u vooraf voor een tijdsduur van 2,5 uur. Hierna komt u niet meer voor verrassingen te staan op het gebied van de rekening. We hanteren altijd een vaste prijs. Wel kunt u uw avond in ons restaurant verlengen. Voor een prijs van twee euro per persoon wordt de tijd met een half uur verlengd. Hierdoor kunt u nog lekker natafelen of langer dooreten. 

Tapas restaurant Beverwijk

Wereldrestaurant Beverhof is geen typisch tapas restaurant in Beverwijk. Zoals al eerder gezegd kunt u er wel een tapas avond van maken door kleine porties op te scheppen. Dit zorgt ervoor dat u veel verschillende gerechten kan proeven en eten. Vindt u een bepaald gerecht wel heel lekker? Neem het dan gerust nog een keer. Dankzij ons ruime assortiment aan verschillende keukens kunt u met het tapas idee een culinaire reis rond de wereld maken. 

Reserveren bij wereldrestaurant Beverhof

U kunt eenvoudig reserveren bij Wereldrestaurant Beverhof. Dit kan telefonisch of online; wat u het makkelijkste vindt. Of u nou tapas komt eten of gewoon voor de grotere porties gaat van enkele gerechten, het is aan u. Wanneer u reserveert kunt ervoor kiezen om een voorkeur voor tafel door te geven. Het is wel verstandig om er rekening mee te houden dat we hier niet altijd aan kunnen voldoen. Wilt u zeker weten dat u plek heeft op de dag dat u bij ons wilt eten? Reserveer dan snel!