Thai restaurant Beverwijk

Bent u op zoek naar een Thai restaurant in Beverwijk? Kom dan naar Wereldrestaurant Beverhof! Wij hebben gerechten die u ook vindt in een Thai restaurant maar daarbij krijgt u ook de keuze uit gerechten uit China, Japan, Europa en Zuid-Amerika. Veel meer keuze kan je niet hebben. Wil iemand uit uw gezelschap erg graag naar een Thai restaurant in Beverwijk maar heeft u zelf meer zin iets anders? Maak dan de keuze om naar ons wereld restaurant te komen. Iedereen kan dan eten waar hij of zij zelf trek in heeft. U vermijdt hiermee discussies over het kiezen van een bepaald restaurant. Lees hieronder meer over het Thai restaurant gedeelte in Beverhof.

Gerechten zoals een gespecialiseerd Thai restaurant Beverwijk

Bij Wereldrestaurant Beverhof vindt u dezelfde gerechten als die u zou vinden bij een gespecialiseerd Thai restaurant in Beverwijk. Daarnaast kunt u bij ons terecht ook voor gerechten zoals u die kan vinden in een Chinees of Japans restaurant. Dit aangevuld met gerechten uit verschillende Europese en Zuid-Amerikaanse keukens en een zeer uitgebreid dessert buffet om mee af te sluiten. Onze koks bereiden alle gerechten met zorg voor u dus u zult niet merken dat u niet in een Thai restaurant zit maar in een wereldrestaurant. Behalve natuurlijk aan onze ruime keuze aan andere gerechten. 

All-you-can-eat Beverwijk

Wanneer u kiest voor Wereldrestaurant Beverhof dan komt u bij ons terecht op basis van all-you-can-eat in Beverwijk met daarbij ook nog keuze uit verschillende dranken. Zodra u bij ons binnenkomt met uw gezelschap betaalt u vooraf voor de tijdsduur die u wilt. Dit begint met 2,5 uur en is uit te breiden per half uur. Dit geeft Wereldrestaurant Beverhof een voordeel ten opzichte van een traditioneel Thai restaurant. Bij ons kunt u de gehele tijdsduur genieten van verschillende gerechten zonder dat u hoeft te kiezen uit een soort gerecht, bij ons kunt u genieten van meerdere, verschillende gerechten. 

Reserveren bij Wereldrestaurant Beverhof

Als u wilt reserveren bij Wereldrestaurant Beverhof, zodat u verzekerd bent van een plaats waar u kunt genieten van gerechten alsof ze uit een Thai restaurant komen, kan online of via de telefoon. Wanneer u gaat reserveren kunt u een voorkeur voor tafel of plaats van de tafel aangeven. We kunnen helaas niet garanderen dat u ook daadwerkelijk deze plaats krijgt. Reserveer snel en zorg dat u verzekerd ben van een tafel op de dag naar keuze en maak een wereldreis door het Chinese restaurant, Thai restaurant, Europese restaurants en Zuid-Amerikaanse restaurants.