Huisregels

Huisregels van Wereld Restaurant Beverhof

Eén factuur per groep: Wij geven de voorkeur aan het uitgeven van één verzamelfactuur per boeking, tafel of groep om wachttijden aan de receptie te minimaliseren. Tijdens drukke periodes zoals weekenden en feestdagen, behouden we ons het recht voor het splitsen van de rekening te weigeren.

Verzamelen bij aankomst: Groepen dienen bij de ingang te verzamelen tot iedereen aanwezig is voordat wij een tafel toewijzen, om misverstanden over de starttijd te voorkomen. Als een deel van de groep besluit eerder te gaan zitten, wordt deze tijd als starttijd voor de hele groep beschouwd.

Maaltijdkeuze: U bepaalt zelf het aantal gangen en de volgorde. Wij raden aan het aanbod eerst te bekijken voordat u begint met eten.

Voedselverspilling: Om verspilling te beperken, kunnen we een boete opleggen van €5,00 voor elk niet-geconsumeerd bord en €2,00 voor elke niet-geconsumeerde drank.

Verjaardagskorting: Op uw verjaardag bieden we korting, geldig enkel op de dag zelf. Voor verificatie kan om uw identiteitsbewijs gevraagd worden. Zonder identificatie is korting niet mogelijk.

Tafelvoorkeuren: We proberen aan alle voorkeuren te voldoen, maar dit is niet altijd haalbaar. Gelieve begrip te tonen en ons vooraf te informeren over het aantal kinderwagens of maxi-cosi’s.

Zakelijke bijeenkomsten: Voor zakendiners of personeelsuitjes kunnen we vanaf 15 personen een factuur opstellen. Regel dit alstublieft vooraf. Hiervoor rekenen we €15 administratiekosten. Neem voor meer informatie contact op via telefoon of e-mail.

Alcoholbeleid: Volwassenen mogen zelf bier of wijn halen aan de bar. Voor sterke dranken geldt een extra vergoeding. Bij misbruik van alcohol kunnen we een alcoholverbod instellen en bij non-compliance de toegang weigeren.

Verlenging verblijf: Als u langer blijft dan gepland, kunt u een extra half uur bijkopen, ongeacht uw eerdere arrangement. Extra kosten bedragen €3,00. De keuken sluit om 22:00.

Kinderhoek: Onze kinderhoek is beschikbaar voor kinderen tot een bepaalde lengte, zonder uitzonderingen. Toegang is op eigen risico.

Aansprakelijkheid: Wij zijn niet verantwoordelijk voor (in)directe schade aan bezittingen of personen en niet aansprakelijk voor diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen.