Vragen

Antwoorden op Jouw Vragen

Bij Wereldrestaurant Beverhof willen we dat jouw ervaring soepel verloopt en vrij is van vraagtekens. We hebben een lijst samengesteld met veelgestelde vragen om je te helpen bij het navigeren door jouw culinaire avontuur. Of je nu wilt weten over onze menuopties, reserveringen, speciale arrangementen of andere details, we hebben de antwoorden die je zoekt.

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen, elk met een duidelijk en informatief antwoord.

Parkeren

Winkelcentrum Beverhof, waar Wereldrestaurant Beverhof gevestigd is, biedt een prettige bereikbaarheid voor een ieder. Gelegen in het hart van Beverwijk op het adres Beverhof Beverwijk, 1941 EC, is dit centrum zowel voor treinreizigers als automobilisten een uitkomst.

Vanuit het NS Station Beverwijk leidt een korte, vijf minuten durende wandeling u rechtstreeks naar de gezellige drukte van het Beverhof. Reist u liever met de bus? Dan brengen lijnen 72, 73 en 74 u tot aan de halte vlak bij het winkelcentrum.

Voor wie met de auto komt, is de A22 uw directe route naar een ruime keuze aan parkeermogelijkheden; meer dan 2000 parkeerplekken wachten op slechts vijf minuten rijafstand. Het parkeren is uiterst flexibel met een laag tarief. Kijk hiervoor op https://www.beverhof.nl/bereikbaarheid

Rekening & betalen

Voor bedrijven en instellingen die geregistreerd zijn bij de KvK bieden wij de mogelijkheid om op rekening te dineren. Hiervoor gelden de volgende richtlijnen:

  • Een geldig legitimatiebewijs en bijbehorend visitekaartje van de tekenbevoegde.
  • Een kopie van het KvK-uittreksel, niet ouder dan 3 maanden.
  • Een ondertekende betalingsvoorwaarde, die u kunt invullen bij aankomst.
  • Een ondertekende kassabon.

Om wachtrijen bij de receptie te verminderen, geven we de voorkeur aan één gecombineerde rekening per reservering, tafel of gezelschap. Tijdens drukke weekenden en/of feestdagen behouden we ons het recht voor om apart afrekenen niet toe te staan.

Bij ons kun je betalen met diverse opties: contant geld, PIN of met onze eigen cadeaukaart. Houd er rekening mee dat wij geen vvv-bonnen, dinerbonnen of andere (cadeau)bonnen van derden kunnen aanvaarden.

Helaas kunnen wij geen betalingen accepteren via vvv-bonnen, dinerbonnen of vergelijkbare (cadeau)bonnen van derden. Dit komt mede door de hoge kosten en de administratieve verwerking die hiermee gepaard gaan.

Helaas is het niet mogelijk om de rekening te verdelen en apart te betalen. We kunnen dit proces bij de kassa niet faciliteren om een vlotte doorstroming te waarborgen.

Tarieven

Kinderen van 1 tot en met 2 jaar hanteren wij een gereduceerd tarief. Dit tarief en meer informatie vind je op onze prijzenpagina. We verzoeken je vriendelijk om dit bij de reservering aan te geven, zodat we rekening kunnen houden met de beschikbare ruimte. Houd er rekening mee dat Maxi-Cosi’s of kinderwagens ook een plaats nodig hebben; let wel op dat niet alle tafels voldoende ruimte bieden hiervoor.

Op speciale dagen gelden onze weekendtarieven. Dit is van toepassing op de volgende dagen: Nieuwjaarsdag, Valentijnsdag, 1ste & 2de Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, 1ste & 2de Pinksterdag, Moederdag, Vaderdag en Kerstavond (24 december). Voor de Kerstdagen gelden andere prijzen, die we tijdig zullen aankondigen.

Tijdens Kerstperiode hanteren wij speciale kerstprijzen, die jaarlijks rond begin oktober worden aangekondigd.

Voor gasten van 65 jaar en ouder bieden wij een gereduceerd tarief om te genieten!

Niet zo’n grote eter door een maagverkleining? Op vertoon van uw operatie-pas krijgt u  korting op uw arrangement (zie prijzen pagina). Deze actie is niet geldig op feestdagen en niet te combineren met andere acties.

Absoluut, ons restaurant biedt diverse ruimtes en faciliteiten voor (grote) groepen. Voor groepen vanaf 40 personen hanteren wij speciale tarieven en arrangementen. Neem contact met ons op voor een prijsopgave en om de mogelijkheden te bespreken. Let op: het stapelen van kortingen is niet mogelijk.

Het is niet mogelijk om verschillende arrangementen op 1 reservering (tafel) te plaatsen. I.v.m. de tijdsduur per tafel is het alleen mogelijk om 1 soort arrangement te nemen per reservering/per tafel. Een persoon kan wel later aansluiten bij het gezelschap indien er vooraf voor deze persoon al betaald is voor het gekozen arrangement van het gezelschap.

Reserveren

U kunt online reserveren via onze reserveringspagina.

U dient de duur van uw arrangement vooraf aan te geven bij de receptie of tijdens uw reservering. De tijd voor uw arrangement begint nadat u hebt afgerekend bij de kassa, niet bij binnenkomst. De aanvangstijd staat vermeld op de kassabon.

Een reservering is niet verplicht, maar het wordt wel aanbevolen, vooral op drukkere dagen zoals vrijdag, zaterdag en zondag. Hierdoor bent u verzekerd van een plaats. U kunt online reserveren via onze reserveringspagina.

U kunt zeker uw voorkeur doorgeven, zoals een tafel bij het raam. We doen ons best om aan deze voorkeur te voldoen, maar we kunnen dit helaas niet garanderen. We danken u voor uw begrip hierin!

Wij hanteren alleen vaste zittingen tijdens Kerst en andere drukke speciale en/of feestdagen.

Wilt u uw reservering annuleren dan kan dit eenvoudig via de mail die u bij uw reservering heeft ontvangen.

Jarig

Op jouw speciale dag trakteren we je graag op een smaakvol cadeau. Ben je jarig? Dan heb je geluk! Bij ons krijg je op je verjaardag een exclusieve korting op ons All You Can Eat arrangement. Het wordt nog beter wanneer je je feest viert met vrienden en familie.

Ontdek meer informatie op onze prijzenpagina en vier je verjaardag in stijl bij ons!

Wij vergeten zeker niet degenen die op 29 februari of tijdens kerst jarig zijn. Je kunt je verjaardag bij ons vieren op 28 februari of 1 maart met onze speciale verjaardagsactie. En tijdens kerst kun je het vieren op 27 december.

De korting is alleen geldig wanneer dit vooraf bij binnenkomst wordt gemeld en er een geldige legitimatie wordt getoond (paspoort, ID-kaart of rijbewijs). Helaas kunnen we achteraf geen restitutie verlenen. Er is echter een uitzondering als het vergeten is gemeld bij binnenkomst EN als u nog binnen de arrangementstijd aan het eten bent en het restaurant niet heeft verlaten.

Helaas niet. De korting is enkel van toepassing voor de jarige op de dag van de viering zelf. Dit aanbod geldt uitsluitend bij vertoon van geldig legitimatiebewijs op de specifieke dag van viering. Er zijn geen uitzonderingen mogelijk op deze regel.

Overige vragen

De keuken sluit 30 minuten voor onze eindtijd, dus zorg ervoor dat je je laatste bestelling vóór die tijd plaatst.

Natafelen is absoluut gezellig, vooral met een groot gezelschap! Echter, bij ons betaalt u niet per consumptie, maar voor de tijdsduur van uw bezoek. Als de tafel na uw gereserveerde tijd nog beschikbaar is, kunt u bij de receptie informeren over het verlengen van uw arrangement tegen een zeer redelijk tarief.

Wij hechten veel waarde aan het welzijn van onze gasten. We willen transparant zijn over de ingrediënten die mogelijk een allergie kunnen veroorzaken.

Hoewel we ons uiterste best doen, kunnen we helaas niet garanderen dat al onze gerechten 100% veilig zijn voor alle gasten met allergieën.

Voor diegenen met allergieën adviseren we om drukke weekenden te vermijden, omdat de keuken tijdens deze periodes soms fouten kan maken bij de bereiding van bestellingen, met mogelijke gevolgen voor gasten met allergieën.

Onze toewijding is om smakelijke en veilige gerechten te serveren. We verzoeken u vriendelijk om bij aankomst nogmaals aan te geven of u of uw gasten allergieën hebben, zodat we extra aandacht kunnen besteden aan uw maaltijd.

Wij bieden onze eigen cadeaubonnen aan in elk gewenst prijsbedrag.

Absoluut, we hebben een lift bij de ingang en het restaurant zelf is gelijkvloers. Als er rolstoelen in uw gezelschap zijn, laat het ons dan bij uw reservering weten, zodat we de tafelindeling hierop kunnen afstemmen.

Helaas is het bij ons niet mogelijk om alleen een drankje te nuttigen.

Klachten

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en service. We betreuren het ten zeerste als u een onaangename ervaring heeft gehad. Als u een klacht heeft, horen we dit graag van u. U kunt uw klacht indienen door een e-mail te sturen. Uw feedback is uiterst waardevol voor ons en we zullen uw klacht met de grootste zorg behandelen. We streven voortdurend naar verbetering van onze dienstverlening.